Nu erbjuder vi gratis barnpassning till alla våra medlemmar. Vi passar barn från 1 år och uppåt. 
Ska bokas/avbokas senast 3 timmar innan på tel. 040-420016. (Bokning för lördagen skall göras senast kl. 16.30 fredag)Tider för barnpassning:

Mån - Tors: 17.00 - 20.00

Lördagar: 9.00 - 11.00

 


Barnpassare: 
Victoria Olofsson och Sarah SvenningBokning sker upp till en vecka i förväg . Vill ni boka samma dag så måste det göras senast 3 timmar innan avsedd tid. (Lördagar gäller senast kl. 16:30 dagen innan).

Avbokning sker senast 3 timmar innan avsedd tid. (Lördagar gäller senast kl. 16:30 dagen innan).

 Bokning sker i receptionen på Energicenter eller på Tel. 040 – 42 00 16.


Regler för barnpassning:
1.  Barnpassning sker under utsatta dagar och tider. 


2. En förälder måste alltid finnas i våra lokaler. Föräldern måste alltid kunna nås omgående om barnet behöver sin förälder. Vår personal tar hand om barnen men föräldern är alltid huvudansvarig.


3. Endast friska barn får vistas här. Reglerna är som på förskolan. 


4. Med hänsyn till säkerheten får egna leksaker inte tas med, men däremot går det bra att ta med snuttefiltar och gosedjur som en trygghet för barnet. 


5. Barnet skall vara mätt, torrt och utvilat när det lämnas. Vi byter ej blöjor på grund av hygienskäl. 


6. Vi tillåter endast välling, vatten och frukt i lokalerna med tanke på säkerhet och allergier. Matning av små barn efter passet av föräldrarna går bra. 


7. Barnen får endast vistas i Barnrummet, inte i träningslokal och omklädningsrum. Det finns dock undantag: Vid akuta situationer, t ex när en förälder måste avbryta träningen för att ta hand om ett otröstligt barn som inte vill lämnas igen. I det fallet får föräldern ta med sig barnet in i anläggningen för att t ex hämta sina tillhörigheter i omklädningsrummet.


8. Vi ansvarar inte för eventuell personskada som barnet åsakats på grund av olycksfall eller andra barns agerande.