Activio  Puls-Spinning - Lyft din konditionsträning till en högre nivå. Följ din puls under hela passet och du får direkt en bekräftelse på hur hårt du verkligen arbetar.  Passet är uppbyggt  med intervaller av olika pulsnivåer. Activio  pulsträning passar alla, såväl nybörjare som mer erfarna deltagare.


Varför Puls-Spinning?   * Att träna pulsbaserat gör att du tränar utifrån dina egna förutsättningar och träningsmål.  

* Pulsmätning är ett av de mest effektiva sätten för att få feedback kring fysisk, mental och metabol respons i kroppen och kan användas för att reflektera träningsintensitet. Pulsträning ger dig alltså ett direkt kvitto, vilket kan göra träningen ännu mer effektiv.

* Utifrån pulsen är det enklare att forma och följa olika typer av klassupplägg. Hjärtfrekvensen ger en ärlig, faktisk och direkt information om hur hårt du verkligen arbetar.

* För nybörjare är regelbunden pulsfeedback en fantastisk hjälp för att hitta rätt nivå i träningen och lära sig mer om hur kroppen fungerar och hur hårt man behöver anstränga sig. Samtidigt kan en mer erfaren deltagare sätta nya mål och säkerställa att man tränar på rätt sätt.

* Och sist men inte minst: Pulsträning är roligt och motiverande, alla får direkt feedback på just sin träning.