En hälsosam livsstil med en kombination av träning och bra kost ger oss ett rikt liv.  

Namn: Olivia Andersson

Ålder: 25 år

Bor: Vellinge

E-mail: Oliviaandersson_91@hotmail.com

Jag har alltid varit aktiv och gått på någon sorts aktivitet under hela min uppväxt. Jag har testat en del olika men ridningen och hopptävlingar har varit mitt största intresse som barn/ungdom. När jag slutade med ridningen började jag med alla möjliga gruppträningspass på gymmet och efter hand fastnade jag mer och mer för styrketräningen. Nu är det i gymmet jag finns och brinner för min egen träning där jag hela tiden har nya mål som motiverar och driver mig framåt.

Jag finns som personlig tränare i gym med enskild pt, pt- duo, kommande uteträningskurser och  small group, men även som gruppträningsinstruktör i aerobic salen med olika fartfyllda pass vilket driver mig, och att få peppa varje medlem ut efter sin allra bästa förmåga är en grym känsla.  

Jag brinner för att motivera, vägleda och peppa människor till en hälsosammare livsstil och bra resultat, jag hjälper dig utanför din bekvämlighets zon för att få motivation till att kämpa efter just dina mål. För mig är det fantastiskt att få möta så många olika individer vilket är både lärorikt och spännande - att få se den där yttre och inre glädjen och tacksamheten hos personer som förbättrar sina resultat men som framförallt utstrålar ”må bra känslan” Tillsammans sätter vi dina mål och jag hjälper dig att uppfylla dem!

Jag är redo när du är redo!

 

Utbildningar:

Omvårdnadsprogram med inriktning Friskvård och Psykiatri

Friskvårds och kost konsult med inriktning kbt- Sverige Hälsan

Personlig tränare, Träningsinstruktör, Kostrådgivare, Hälsoinformatör via The acedemy

 

Olivia Andersson

     ”START TODAY”

          Mind- Body- Health

4 veckors lärorika, motiverande, inspirerande och fantastiskt roliga veckor tillsammans med mig och andra deltagare i en smallgroup.

-Nå dina mål, bibehåll din träning, förbättra teknik, kicka i gång motivationen, bli inspirerad, börja från början eller gör något nytt!

Startdatum: 29/1-26/2 (4 veckors kurs med 5 gruppträningsträffar och 1 personlig tränings-timme)

Intresseanmälan